Kiállítóknak

Az Agrármarketing Centrum szervezésében valósul meg két évente hazánk legnagyobb agrárgazdasági seregszemléje, az OMÉK (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár). A 2021. évben az OMÉK nem különálló rendezvényként, hanem az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérő eseményeként valósul meg a HUNGEXPO területén belül a E és B pavilonokban 2021. október 7- 10. napjai között. Az OMÉK  négy napos rendezvény hatékony eszköze lehet a hazai agrár, élelmiszer- és borágazatban tevékenykedő vállalkozások termékeinek népszerűsítésére.

Úgy tűnik nincs PDF megjelenítő kiegészítője a böngészőjének. Semmi baj... tölts le a linkre kattintva: amc_omek21_sales_brochure_a4_210817_preview.pdf

E „szakmai” pavilon

Az E pavilonban hazai és külföldi élelmiszer- és agrárgazdaságban szerepet vállaló termelőknek, feldolgozóknak, forgalmazóknak, értékesítőknek, kereskedelmi láncoknak biztosítunk bemutatkozási lehetőséget. A hagyományoknak megfelelően ebben a pavilonban kapnak kiemelt helyet a szakmai szervezetek is.  Az Agrárminisztérium szakmai programjait és azok eredményeit interaktív módon mutatjuk be. Fókuszban az öntözésfejlesztés, az országfásítási program és a vidékfejlesztés állnak.  

A kiváló magyar borok iránt érdeklődő látogatókat az E pavilonban borszemináriumi tér várja, ahol - a kulturált borfogyasztás jegyében - tematikus, vezetett kóstolókon és előadásokon történő részvétellel mélyítheti el tudását a borkedvelő közönség.

B „kistermelői” pavilon

A „Hungarikumok” elnevezésű standnál interaktív foglalkozásokon, attrakciókon keresztül ismerkedhetnek meg a látogatók a hungarikumokkal - mint például a Gyulai kolbász és a pálinka - és nemzeti értékeinkkel. A programok között szerepel a Kalocsai pingálás, a solymászat bemutató, operettelőadás, illetve busómaszk faragás.

„Kárpát-medence kincsei” elnevezéssel kistermelői vásár és mesterség-bemutató várja a látogatókat, ahol hazai és határon túli termelők portékáiból vásárolhatnak.

A B pavilonban kialakított „Gyermek szigeten”, a legfiatalabb korosztályt báb előadások, koncertek és kényelmes pihenőrész várják.

Őshonos udvar

Az őshonos udvar főleg a fővárosi nagyközönség – ezen belül a gyermekek számára – nyújt bepillantást a hazánkban tenyésztett állatfajok, -fajták és védett őshonos magyar haszonállatok sokaságába.


JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

jelentkezesi-lap-omek-2021.pdf

tarskiallitoi-jelentkezesi-lap-omek-2021_magyar.pdf

arucsoport-lista_omek2021.pdf

omek-2021-aszf.pdf

terkep_fekvo_omek_hun.pdf

omek2019_post-show-report_hu.pdf

kiallitoi-kezikonyv-2021_omek.pdf