Hírek

Színvonalas programokkal készülnek a szervezők a Bábolnai Gazdanapokra!

2019.07.18.

Idén szeptember 5. és 8. között, az OMÉK társrendezvényeként tartják meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat, amelyre minden eddiginél sokszínűbb szakmai programokkal készülnek a szervezők - hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján, kedden Budapesten.

tovább

Legyél Te az OMÉK sztárfellépője!

2019.07.18.

Egészen 2019. augusztus 21-ig jelentkezhetnek a „Dalban mondjuk el!” című pályázatra azok, akik szeretnék megmutatni és előadni szerzeményüket az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) közönségének.

tovább

Elindult a SPAR termékinnovációs versenye, a Hungaricool!

2019.06.27.

A SPAR Magyarország az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával olyan hazai, innovatív élelmiszer termékeket keres, amelyek még nem ismertek széles körben - de újszerűségükkel bizonyára érdeklik a szélesebb vásárlórétegeket.

tovább

Hungaricool innovációs versenyt hirdettek az OMÉK-ot szervező AMC támogatásával

2019.06.18.

Újszerű, egyedi és egészségbarát! Új címért versengenek Magyarország innovatív élelmiszer előállítói és gyártói.

tovább

Bejelentették a 79. OMÉK partnerországát

2019.06.13.

Közeleg Magyarország legnagyobb agrárgazdasági eseménye, a 104 nap múlva kezdődő 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK). Az esemény aktuális információiról sajtótájékoztatón számolt be a vásárt szervező Agrárminisztérium és Agrármarketing Centrum, ahol bejelentették, hogy az esemény partnerországa Marokkó lesz.

tovább

OMÉK: főszerepben az élelmiszeripar

2019.04.03.

Új arculattal, fiatalos lendülettel, szakmai elkötelezettséggel vágott bele a munkába a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) megszervezésével megbízott Agrármarketing Centrum a 2019-es évben. Alig három hónap telt el, de az AMC idei tervbe vett külföldi kiállítói megjelenéseinek felét már sikerrel zárta.

tovább