2023. évi OMÉK Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban (HIDA)

2023.07.05.

A Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerésre azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a fenntarthatóság követelményeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő.

Hagyomány és Innováció Díj az Agrárgazdaságban elismerésre (továbbiakban: HIDA) azok pályázhatnak, akik hagyományos alapanyagból, innovatív megoldások alkalmazásával, a fenntarthatóság követelményeinek megfelelő élelmiszert állítanak elő. 

A pályázaton olyan hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékekkel és élelmiszerekkel lehet részt venni, amelyhez kötődő tudásanyag speciális ismeretekre épül, innovatív megoldások alkalmazásával és előállítása megfelel a fenntarthatóság követelményének.  

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek fogyasztói ismertségének növelése és innovatív fejlesztésének elismerése a Hagyományok – Ízek – Régiók program keretében.

A pályázati dokumentumokat kizárólag elektronikusan kell benyújtani a hida@am.gov.hu elektronikus levélcímre, az Agrárminisztérium Borászati, Eredetvédelmi és Agrármarketing Főosztálya részére. 

A pályázatok beadásának határideje: 2023. augusztus 25.

Az e-mail tárgya: HIDA pályázat (2023)

HIDA pályázati link: https://gi.kormany.hu/hida-palyazat

vissza