Hírek

Újszerű termékötletek a SPAR-Hungaricool termékinnovációs verseny legjobbjai között

2019.09.17.

A magyarországi kiskereskedelemben egyedülálló, új kezdeményelés sorá az áruházlánc az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával a legkiválóbb hazai élelmiszeripari innovációkat kereste az egész országból.

tovább

Távol a gumicsizmától – a modern magyar agráriumot mutatja be a 79. OMÉK

2019.09.16.

Alig több mint egy hét múlva kezdődik Magyarország legnagyobb agrárgazdasági eseménye, a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK). A 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO területén zajló esemény többek között sztárfellépők koncertjeivel, élménygazdasággal, szakmai konferenciákkal, gasztronómiai különlegességekkel és egy ezer négyzetméteres közösségi élelmiszer standdal várja a látogatókat.

tovább

A fiatalítás és a generációváltás is a célja az OMÉK szakmai programjainak

2019.09.13.

A szakmának is változatos programokat kínál a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), amely a kiállítás négy napja alatt számos konferenciának és szakmai előadásnak biztosít helyszínt.

tovább

Ez már nem a sáros gumicsizmák és a vasvillák kora

2019.09.12.

Jóval tudatosabban keresik a magyar élelmiszereket a hazai fogyasztók, és sokkal inkább előnyben részesítik az egészséges táplálkozás és a környezeti fenntarthatóság kritériumainak megfelelő termékeket – nyilatkozta az agrarszektor.hu-nak Ondré Péter, az agrártárcához tartozó Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezetője.

tovább

Ezer négyzetméteren nyílik közösségi élelmiszer stand az OMÉK-on

2019.09.11.

Az Agrármarketing Centrum évtizedek óta számtalan külföldi kiállításon népszerűsíti a magyar élelmiszereket közösségi megjelenés formájában. Innen jött az ötlet, hogy a 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO területén megrendezendő 79. OMÉK-on is egy hasonló attrakcióval ajándékozzák meg a közönséget.

tovább

Megnyílt a Bábolnai Gazdanapok, az OMÉK társrendezvénye

2019.09.05.

Immár 32. alkalommal rendezik meg 2019. szeptember 5-8. között a Bábolnai Gazdanapokat, amely ezúttal a 79. OMÉK társrendezvénye. A rendezvényen 210 kiállító jelenik meg és közel 20 000 nm-en várja az érdeklődőket, akik változatos és interaktív programokból válogathatnak.

tovább

Király Viktor és a Magna Cum Laude is az OMÉK sztárfellépői között

2019.09.03.

Közeleg Magyarország legnagyobb agrárszakmai eseménye, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), amelyet 2019. szeptember 26-29. között rendeznek Budapesten, a HUNGEXPO területén. A szakmai programokon és gasztronómiai kalandozásokon túl az esemény a magyar sztárvilág krémjét is felvonultatja, hiszen az esti nagykoncerteken Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek fel.

tovább

Színvonalas programokkal készülnek a szervezők a Bábolnai Gazdanapokra!

2019.07.18.

Idén szeptember 5. és 8. között, az OMÉK társrendezvényeként tartják meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat, amelyre minden eddiginél sokszínűbb szakmai programokkal készülnek a szervezők - hangzott el az esemény beharangozó sajtótájékoztatóján, kedden Budapesten.

tovább

Legyél Te az OMÉK sztárfellépője!

2019.07.18.

Egészen 2019. augusztus 21-ig jelentkezhetnek a „Dalban mondjuk el!” című pályázatra azok, akik szeretnék megmutatni és előadni szerzeményüket az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) közönségének.

tovább